AQUALIA EDUCA

DESCRIPCIÓ

A través d'un canal educatiu Aquialia dóna a conèixer als més petits, el món de la gestió de l'aigua. La web és molt útil per a col·legis, centres educatius, docents i, sobretot, per als nens, amb l'objectiu de conscienciar-los sobre la necessitat de cuidar l'aigua del planeta. Mitjançant diferents seccions es difonen els coneixements necessaris perquè els alumnes obtinguin una base sòlida sobre l'aigua i la seva gestió, a més de promoure un canvi d'actituds en els hàbits quotidians de consum d'aigua per a contribuir al seu desenvolupament sostenible.

En la secció del cicle integral de l'aigua podran descobrir totes les etapes de la gestió. Disposaran d'una “Sala de Cinema” amb continguts didàctics i audiovisuals en relació amb la gestió de l'aigua i les seves etapes en més detall.

La “Sala de lectura” recull còmics i contes editats per Aqualia per a aprendre de manera divertida. Aquest és l'objectiu també dels “Pasaquatiempos”, on els petits poden desenvolupar el seu enginy alhora que demostrar tot el que saben del cicle de l'aigua. Concursos, consells, materials didàctics diversos, en definitiva, un ampli ventall de possibilitats per a aprendre i divertir-se.

NIVELL EDUCATIU

Primària i Secundària.

COST

Gratuït.