VISITA AL CENTRE ECOLÓGIC "CASITA VERDE"

 DESCRIPCIÒ

L'ús eficient de l'aigua en habitatges aïllats és un dels models pels quals s'ha d'apostar amb perspectives de futur i escassetat hídrica. Caseta Verda és un centre ecològic que ens fa d'exemple d'un ús eficient de l'aigua. El taller consisteix en una visita al centre, centrant-nos en les principals estructures de reaprofitament de l'aigua i la seva eficiència, des de la captació o aportació de l'aigua, fins a l'estalvi o ús mínim d'aquesta. Al llarg de la visita, a més d'observar les diferents estructures, se'ls presentaran dispositius com ara perlizadores, galledes per a reutilitzar l'aigua de la dutxa etc. que tindran una aplicació a posteriori a les seves cases.

MATERIALS

Per a la visita al centre no és necessari cap material, més enllà del necessari per a passar hores en el camp: Aigua, crema solar i barret, roba còmoda i calçat adequat. 

OBJECTIUS

Amb aquesta activitat es pretén que els alumnes i les alumnes coneguin que un ús eficient de l'aigua és possible. A més, comprendran i es familiaritzen amb la necessitat de l'estalvi de l'aigua, i per tant, la importància del nostre recurs més valuós

NIVELL EDUCATIU

Segon cicle d'educació secundària i batxillerat.

DURADA

Aproximadament 2 hores.

Des del 15 d'octubre al 15 d'abril (dimarts i dijous, entre 09.30 i 13.00h amb un màxim de 2 visites per setmana).

Aquesta activitat la pot sol·licitar qualsevol centre educatiu o qualsevol tipus de col·lectiu interessat - (màxim 12 persones per visita). L'activitat és gratuïta; no obstant això, no inclou despeses de desplaçament i altres despeses derivades d'aquest.



CONTACTE

Per a reservar una visita guiada (en espanyol o anglès), pots cridar al director del centre ecològic, Chris Dews, al 00 (34) 608838190 o enviar un email a info@casitaverde.com Pàgina web: www.casitaverde.com