ASSESSORA DE NATURALESA I MAR

DESCRIPCIÓ

Activitat enfocada a les escoles de PRIMÀRIA que treballen per projectes.

Es tracta d'una “assessoria educativa” des de Salvem Sa Badia per als professors que dissenyin projectes relacionats amb la mar i la naturalesa de l'illa.

El nostre treball pot ser acompanyar-los i buscar activitats i solucions junts, ja siguin sortides i excursions, intervencions a l'aula, idees creatives, connexions amb altres entitats per a qüestions més específiques, fer de connector amb altres persones tipus : pescadors, bussejadores, marineria, ornitologia, biòlogues, temàtica de reciclatge ....)

La segona part seria divulgar aquesta cooperació i intervenció per part de les escoles i alumnat, per a fer a tota la ciutadania participi i “custòdia” de la badia i a poc a poc de l'illa.

OBJECTIUS

  • Fer partícips de la conservació marina a les noves generacions mitjançant activitats introduïdes en l'àmbit de l'educació formal de les escoles.
  • Ampliar el coneixement dels ecosistemes marins i la importància del respecte de la biodiversitat i dels processos ecològics, ja des de les aules.
  • Conrear la "custòdia del territori" en aquest cas, de la "custòdia de la badia" des dels nens i nenes de l'illa, fomentant la pertinença a un lloc i la responsabilitat individual.
  • Crear cohesió al voltant la badia, esperit i actitud de respecte comunitari començant per les noves generacions.
  • Conscienciar i crear entre la infància i joventut, la idea d'una altra mena de turisme i model econòmic, ja que ells són el futur, i millorar la informació i la relació amb el medi ambient, amb la mar i amb l'illa.

NIVELL EDUCATIU I DESTINATARIS

3r i 4t PRIMÀRIA // 5ºy 6è PRIMÀRIA PRIORITAT a les escoles dins de la Badia de Portmany: Sant Antoni, Sant Agustí i San José.

DURADA

Actividades puntuals durant tot el curs escolar

DATES

A acordar amb e professorat:

  • Contacte directe en qualsevol moment
  • Per a planificació del curs contactar al principi de curs, Octubre
  • Per a planificació de cada trimestre, al principi del trimestre.

COST

Gratuït