CONCURS DIGITAL DE DIBUIX INFANTIL

 DESCRIPCIÓ

Després de 19 edicions consecutives, aquest concurs és un referent nacional en educació en valors, fruit del compromís de Aqualia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, els ODS i l'Agenda 2030 de Nacions Unides. Cada any es presta especial atenció a un Objectiu de Desenvolupament Sostenible.

El Concurs es desenvolupa a través d'una web en la qual s'ofereixen materials didàctics de gran utilitat per als professors, entre els quals destaca el Vídeo educatiu que explica què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible, un Conte i una col·lecció de Pòsters il·lustrats que amplien tot aquest contingut.

Per a participar, els escolars han de superar diferents etapes d'un repte, aprenent la importància de cuidar l'aigua per a dissenyar un dibuix amb el seu planeta en relació amb el Cicle Integral de l'Aigua, utilitzant diferents elements que tenen a la seva disposició en el lloc.


DURADA DEL CONCURS

Encara que cada any pot variar, el concurs és vàlid per a totes les creacions carregades en la plataforma entre el 26 de gener i el 22 de març del 2022, Dia Mundial de l'Aigua.


DESCRIPCIÓ DELS PARTICIPANTS

El Concurs està destinat als següents participants:


  • De manera individual, alumnes o alumnes que en el moment de la celebració del Concurs estiguin cursant 3r i 4t de Primària en els col·legis dels municipis on Aqualia gestiona el Cicle Integral de l'Aigua d'Espanya.
  • De manera col·lectiva, classes de 3r o 4t de Primària de col·legis o centres docents situats en els municipis on Aqualia gestiona el Cicle Integral de l'Aigua.

PREMIS

  • 10 premis individuals: cada guanyador rebrà una Tauleta.
  •  1 premi col·lectiu per al col·legi guanyador del dibuix col·lectiu realitzat per una classe. Obtindrà com a premi una targeta de 1.000€ per a material educatiu.
  • 250 Smartwatch, un per a cada finalista.

COST

Gratuït.