COLORACIÓ VEGETAL: TENYEIX EL TEU CABELL AMB PLANTES

DESCRIPCIÓ

Vols passar-te a la coloració vegetal però no saps per on començar? Has pensat alguna vegada a donar-li al teu pèl un color natural però amb un impacte menys agressiu que els tints convencionals?

Aquest taller és ideal per a totes aquelles persones que tinguin alguna al·lèrgia als productes de coloració convencionals, o per a les quals senten que el seu cabell està molt sec i sense lluentor, o si estàs embarassada o en lactància i vols deixar la coloració sintètica. O simplement aquelles persones que volen aprendre una manera diferent de cobrir els seus cabells blancs sense usar tints convencionals i cuidar el teu cabell de forma més natural.

En aquest taller coneixerem amb tot detall l'henna i algunes plantes més, com les aiurvèdiques, que ens ajuden a tenyir el cabell.

Parlarem de les seves propietats i beneficis, com preparar una bona mescla, com aplicar-la correctament i la cura que el teu cabell necessita abans i després. A més, realitzarem en directe procés perquè no quedi cap dubte de com es prepara i s'aplica, i finalment podràs veure el resultat. En finalitzar t'emportes a casa un pot del color que el teu triïs i un llibret digital on queda explicat tot el que veurem en el taller, perquè gaudis del matí sense haver de preocupar-te d'apuntar res.

MATERIALS

  • Es proporcionaran el dia del taller per Sa Terra Eivissa

OBJECTIUS

  • Promoure l'ús de productes naturals biodegradables, sense generació de residus plàstics i el consum responsable.
  • Incentivar el consum de matèries primeres locals així com la conservació del paisatge natural i agrícola d'eivissenc.

DURADA

3 hores

DATES D'IMPARTICIÓ

Des de Setembre de 2021

COST

45 €