FORMENTERA 2021 PATRIMONI NATURAL

BATEIG DE BUSSEIG

Aquesta activitat inclou una introducció al busseig esportiu. La primera experiència de respirar sota l'aigua i sentir la sensació de surar com en gravetat zero. Es realitza en l'aigües poc profundes entre 1 i 5 metres de profunditat amb equip autònom de busseig. L'activitat té una explicació teòric - pràctica prèvia, lliurament d'equips i trasllat en embarcació a un punt d'immersió dins del parc natural “Ses Salines” . Els joves van acompanyats per instructors qualificats per l'organització internacional SSI i formats.

EXUCURSIÓN AMB BICICLETA

Proposem una ruta dins del parc natural de Ses Salines.

Excursió amb bicicleta a la platja de Illetas. Una activitat que poden fer tots els joves sense cap dificultat. És una forma diferent de gaudir de l'illa i compartir amb els amics. Des de qualsevol zona de la saba o És Pujols es pot anar per dins de les salines respectant els accessos fins a la platja. A la platja proposem realitzar un Taller de conservació marina sobre l'ecosistema marí del Mediterrani. Per exemple : Prades de Posidònia o alguna altra temàtica marina.

TALLERS MARINS

Inclou una xerrada sobre una temàtica de conservació : Prades de Posidònia, Tortugues marines, espècies endèmiques del mediterrani i a continuació una pràctica sobre la temàtica : experiment, observació de dades etc...

És una activitat que es realitza a tots els nivells. Depèn del curs adaptem el contingut i les pràctiques sense cap problema.

Alguns tallers marins es poden realitzar a la platja directament ja que el mostreig o la pràctica requereix entorn natural. Les nostres instal·lacions compten amb una enorme terrassa en l'exterior.