"PER LA RIBA DE PORTMANY"

DESCRIPCIÓ

Passaic interpretatiu del medi natural i cultural de la badia de Portmany. Interpretació del port, els seus vaixells, els fars vermell i verd i altres instal·lacions.

Recorregut per les platges de la badia, segons petició, i reconeixement de la biodiversitat d'espècies que trobem en la riba.

 Itinerari des de la costa i/o itinerari submarí

Possibilitat de bany en la mar amb tub respirador, “Itinerari submarí"

ACTIVITAT A L`AIRE LLIURE- SUPEDITADA SEGONS CLIMATOLOGIA

Passeig per diferents punts de la badia amb Marta, l'educadora ambiental i oceanògrafa que durà a terme parades amb xerrades, activitats, jocs i mostrejos científics.

OBJECTIUS

  • Fer partícips de la conservació marina a les noves generacions mitjançant activitats, mostrejos científics i accions de divulgació dels valors naturals de la badia.
  • Ampliar el coneixement dels ecosistemes marins i la importància del respecte de la biodiversitat i dels processos ecològics.
  • Conrear la "custòdia del territori" en aquest cas, de la "custòdia de la badia" des dels nens i nenes de l'illa, fomentant la pertinença a un lloc i la responsabilitat individual.
  • Crear cohesió al voltant la badia, esperit i actitud de respecte comunitari començant per les noves generacions.
  • Conscienciar i crear entre els joves la idea d'una altra mena de turisme i model econòmic, i millorar la informació i la relació amb el medi ambient, amb la mar i amb l'illa.

NIVELL EDUCATIU I DESTINATARIS 

3r i 4t Primària // 5º y 6è Primària. Prioritat a les escoles dins de la Badia de Portmany: Sant Antoni, San Agustin i San José.

DURADA I DATES

3 hores. Setembre, Maig i Juny (Bon clima i bona temperatura de l'aigua)

COST

Gratuït